Om Harper Consulting as

Harper Consulting er en virksomhet med fokus på teknologi, innovasjon, utvikling og rådgiving. Vi bistår med teknologi og innovasjonsledelse, rådgiving og utviklingsprosjekter innen IT.
Våre kunder holder primært til i Trøndelag og Innlandet, men vi tilbyr våre tjenester i hele landet.

Om Ragnar Harper
Ragnar Harper har bakgrunn fra teknologileverandører som Amazon og Microsoft. Han har i over 30 år jobbet og levert som konsulent, foredragsholder, arkitekt og leder med internasjonal erfaring. Ragnar trives med ny teknologi, og vellykket adopsjon og bruk av teknologien. Med erfaring fra komplekse leveranser innen cybersikkerhet, skytjenester, kunstig intelligens og moderne utvikling har Ragnar erfaring og kontaktnettet som trengs for å sikre kvalitet.


Om Siri Harper
Siri Harper har 25 års bakgrunn fra Microsoft og ulike konsulentselskaper med fokus som konsulent og arkitekt innenfor kundesystemer (CRM). Med internasjonal erfaring fra globale team har Siri ledet flere store implementeringer av Dynamics CRM. Siri er også daglig leder i Nordpå Fjellhotell, og har praktisk erfaring fra både leverandør og kundesiden.


Våre samarbeidspartnere
Vi er stolte over å samarbeide med 99x Technology - et selskap og personer vi har samarbeidet med siden 2007. Sammen med 99x har vi mulighet til å levere både små og store prosjekter.